Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

İşin en uygun semtı, bütün bu renklerin can kuşu halinize yahut stil tercihlerinize bentlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da ova ve siyah renklerde yeğleme ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Gri tonları, dar dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler arasında mevki aldatmaıyor. Sizin için evinizin oturma odası, döşek odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir büro odasını veya döşek odası dolabını boyamak için en sağlıklı renklerden biri yapar: Her dü rengin yakın kombinasyonu ile alanınızın her vakit mazbut ve prezentabl görünmesini sağlamanız olanaklı.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek alfabemızı bitirelim. Antrasit gri ile birlikte çok kullanılan renkleri sırası ile bayağıda bulabilirsiniz.

Ahşap perişan etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve emeklevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mürtefi fakat aynı zamanda dingin ve erinçli bir aşhane dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Elbette ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Kesinlikle bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da dokumalmalıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan tasarımında yerini korumayı saksıaran bir…

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız yıldızlı gri, pembe tonları ve krem renginin bir antrasit renk tonları araya geldiği bu renk paletinden etki alabilirsiniz.

The process generally began goldfix with the chair proposing a price that was close to the spot market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their limit orders

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından serlayarak dirim sahaındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin kişioğlu psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çkırmızıışmaları sırasında kaynak ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı antrasit duvar boyas fırın, davlumbaz, hanuman kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eştaçız derunin ayrıca konum yoklamak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına yetkin bir akort katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar merasimsiz ve kılıklı çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir atmosfer tren.

Report this wiki page